Team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Tuesday, July 3, 2012

14:04:2012
Den Galaktiske Federation gennem Wanderer of the Skies


14:04:2012Hilsner fra Federationen.

Der er en stor fornemmelse af håb, der er ved at udvikle sig på din jord i dag idet jeres kollektive tanker fokuserer på arresteringen af Illuminati og rekonstrueringen af jeres financielle systemer.
Disse er som tiltænkt. De udspiller sig over hele verden på en orkestreret måde, som ville overvælde dig hvis bare du kendte til omfanget af det. Vi er her for at snakke om det vi kan uden af sætte aktioner allerede i gang (som du vil se udkommet af i de kommende uger) på spil.

Forbered dig selv på store bevægelser af information over hele kloden, som vil fokusere dem der ikke er tunet ind på det du har udrettet i al den tid indtil nu. Dette vil være den næste, og største til dags dato, opvågning af individer som har sovet igennem processen indtil videre.
Denne information vil komme fra mange kilder, jeres medier inkluderet, som allerede nu er begyndt at optrævle Illuminati's kontrol om den.
Sandheden ruller over dem der modsætter sig og dem der altid har villet have denne information 'ud'  ser nu ingen forhindringer til at kunne gøre dette.
Denne strøm af information vil være forløberen til 'afslutning' og afsløring.

Faktisk, har vi senest haft vores hånd på raket afløseren og ramt nyhederne og det er nu strålende klart, at der ikke kan gengældes/retalieres af løsgående og uregerlige militære operationer.
Selvom frygtstemningen vil føre til at mange vil fokusere på atomvåben og deres potentielle brug i form af terrorist aktioner, siger vi, som vi altid har rådgivet, at der er intet at frygte overhovedet.

Jeres nation Island bliver brugt som testgrund for indførelsen af finansielle strategier til bedring af jeres planet.
Det ville være klogt at følge deres process og fremgang, i det henseende at dette vil blive alle nationers skæbne inden for meget kort tid.
Vi har altid rådgivet jer, at en sådan situation aldrig ville komme fra de højere kræfter og verdens nationer, men at de vil følge i fodsporene ligeså snart at handlingerne begynder deres domino effekt.

Tvivlens tid er forbi. Håbets tid er begyndt. Nu, vil du begynde at se virkelig forandring ske, håndgribelig og observerbar af alle. Disse anliggender vil ske så hurtigt at det vil ryste dig.
Vent nu på begyndelsen af begyndelsen. Og som disse ting kommer, så vil Gaia også reagere på både dit håb og din kærlighed. Hun er allerede i gang med at lave ændringer der kommer til at gavne alle. Der er stadig flere store jordskælv i vente, alle med minimal skade på liv, i takt med at ændringer fortsætter.

Vi er for altid med dig, vores familie. Vi ser frem til vores genforening og chancen til at dele vores kærlighed og vores begejstring for din fremtid.

Vær fredfyldt.No comments:

Post a Comment

The Man who Went to Mars click image

The Man who Went to Mars click image
Conversation with the Man who Went to Mars - click image

Morgan Kochel

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan Kochel

…And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks